About Me

just a few things about yours truly

Loves nature and animals.

Loves all kinds of birds ... but mostly doves.

Has way too many pets. (Can one really have TOO many?)

Loves copper hair. Always. (thank you henna!)

Not good with words. Especially writing for websites ...

Writing this on a Monday.

Working as a photographer for +14 years now.

I'm shy ... My camera makes me less shy.

I'm honest. Probably way too honest to be a salesperson ...

I'm not a salesperson. I do not sell. I make pictures.

I'm grateful for little things. Friends. Family.

You can also reach this site by going to nickyjacobs.be !

Let me capture YOUR grateful moments

motherhood & family

Familie is belangrijk. Dat is het altijd al geweest. Alleen is het een beetje dankzij corona dat toch nog meer mensen hun prioriteiten anders zijn gaan stellen.

Ik doe al meer dan 15 jaar vooral baby en kinderfotografie. Maar wil graag NOG meer connecties vastleggen. Tussen moeder en kind. Vader en kind. Grootouders en kleinkinderen, families, vrienden, etc ... en ja, uw huisdieren zijn in de mate van het mogelijke ook welkom!

Of gewoon een shoot waarin JIJ centraal staat. Want ook JIJ bent belangrijk. Foto's van jezelf waar je echt gewoon je eigen mooie 'zelf' bent ...

Ik neem voor elke shoot de nodige tijd. (ik hou er niet van om vele shoots achter elkaar in te plannen). Het fijnste is als iedereen zich goed voelt. Als er kleine kindjes bij zijn kunnen we tussendoor ook wat pauzes inlassen.

Deze shoot doen we daarom op een mooie rustige plaats, in de natuur. Waar iedereen tot rust kan komen en zichzelf kan zijn.


Ivm kleding en kleuren, wilde ik de kleuren eerst beperken tot 'natuurlijke' kleuren. Dat blijkt 'in' te zijn ook.  Maar ik zie soms zulke kleurloze resultaten ... and that's just not ME!

Na enkele testshoots heb ik dan ook besloten dat het gewoon belangrijk is om iedereen 'zichzelf' te laten zijn ook ivm kleding en kleur ... je doet aan wat je graag aan doet, iets waarin je je goed voelt ... Foto's van je gezin zijn echt gewoon niet 'echt' als je je laat leiden door de wensen van anderen ... Wat advies kan uiteraard geen kwaad (kleuren matchen is altijd een goed idee!), maar je bent wie je bent ... en dat is okee!


Feel free to contact me in Dutch, English, German or French if you'd like to receive info about a photoshoot or have any questions.

what i do

Capturing connections and moments between family members,
mommy & child, daddy & child, grandparents and their grandchildren,
best friends, couples, ... pets!

And make sure you end up with the best memories EVER (and forever).

lio
1+
Years Of Experience
1+
Clicks Per Shoot
1%
Awesome & more

contact

Please contact me by email / Gelieve mij te contacteren via mail :
studio@nickyj.be